Zaterdag 13 januari 2018

Een snel kort berichtje.
Met alleen maar wat foto’s van onze ‘oude-nieuwe’ bank. Waar we super blij mee zijn! En verder heb ik weer enorm zitten/lopen/liggen worstelen met m’n kop afgelopen dagen, en staan wij op het punt om nu naar Anette te gaan die 50 is geworden vandaag (goddank kan ik deze feestdag meevieren). Dus: plaatjes van onze bank. Waarvoor we de hele zithoek weer hebben omgegooid, de foto bovenaan met mijn lief erop is nog van de oude opstelling toen de bank net 1 minuut stond. En ‘s avonds moest onze Dirk de bank natuurlijk in beslag nemen voor zichzelf. Hij heeft groot gelijk. Het is peperdure maar wel huisdierproof-bekleding, dus gaat uw gang, beestenboel!
Middenin de zooi van het ‘kamer-ombouw-plan’ overviel het neurobeest mij natuurlijk/. Voor 24 uur lang, ik lag alleen maar op bed en kon niks binnenhouden, kotsen de hele tijd. Een soort migraine erbij (wat volgens de neuroloog ‘redelijk normaal’ is met neurospook, dat er aanverwante hoofdproblemen bijkomen, ik vind het totaal bizar maargoed…). Maar gisteren hebben we onze klus netjes afgemaakt, met als resultaat een lekker ruime kamer, ondanks twee grote banken. We zijn er allebei trots op, ha!
Anyway, wij gaan feestvieren en jou wens ik een fijn weekend. Tot gauw (hoop ik).