Van wie is dit blog

Dejan & Kiki.
Creatief ondernemers (allebei opgeleid in de kunstsector) maar dan wel non profit.
Midden 50-er (D.) en begin 50 er (K.) maar ook jongen & meisje.
De een grafisch designer en de ander tekstschrijver maar eigenlijk doen we alles door elkaar. We zijn verslaafd aan bomen en bos (Boslust dus) maar toch net verhuisd van een Veluws dorp naar een grote stad. Daar wonen we in een appartement op 6 hoog maar het voelt alsof we middenin het bos zitten, kijkend in de boomtoppen (met etende eekhoorns). Ons huis is lekker luxe maar voelt als onze boomhut. We wilden af van de grote tuin maar hebben nu wel een groot dakterras. We wilden geen kinderen maar zijn wel papa en mama van onze beestenkindjes. Wij vinden het leven soms best pittig maar toch vieren we elk moment dat gevierd wil worden.
Kortom; het leven zit vol contrasten en…so do we. ☺︎

Een toelichting voor wie dat boeiend vindt 😉
Door medische problemen en fysieke beperkingen bij ons beiden (o.a. een agressieve vorm van reuma) zijn wij afgekeurd voor de arbeidsmarkt en goedgekeurd voor een leven in vrijheid, liefde, met aandacht en vol inspiratie. We bedenken niet-commerciële concepten en dito projecten zoals het maken van herinneringenboekjes met oude mensen, feel good inspiratieboekjes, dit blog en een kookproject.
Koken en wij = ❤︎.  Voor het opeten geldt hetzelfde.

Wij zijn each others True Love, hebben vaak genoeg aan elkaar maar genieten op z’n tijd ook graag samen met anderen uit ons kringetje van dierbaren.

Beestenkinders Freek, Jasper en Fiep staan centraal in ons leven.
Wij hadden geen zin in een gezin met kinderen, voelen ons happy met alle ruimte voor onze liefde en wilden dat heel graag zo houden. Maar we hebben wel allebei een zorghart en dus zijn er diertjes. Onze kindjes. Een puppy-puber, kater en een kippetje. Lieverd Dirk (hond) is overleden begin 2019 maar gaat elke dag mee in ons hart. Dagelijks een grote glimlach met de fluffy frummels, soms ook een kopzorg of verdriet. Dat is de keerzijde die wij graag voor lief nemen, het gevoel van geluk is groter.
Wij voelen ons rijk en compleet zo met ons unieke familietje en onze manier van leven.  

Dit blog is real life en geen picture perfect etalage. Fijn dat je hier rondhangt.
Vanuit onze stadse boomhut: een warme groet.
Dejan & Kiki  🌿
Nijmegen