Van wie is dit blog

Dejan & Kiki.
Creatief ondernemers (beiden opgeleid in de kunstsector) non profit.
Midden 50-er (D.) en begin 50 er (K.) maar ook jongen & meisje.

Beestenpapa en beestenmama, geen kinderen.
De een grafisch designer en de ander tekstschrijver maar eigenlijk doen we alles door elkaar.

We zijn verslaafd aan bomen en bos (Boslust dus) maar toch net verhuisd van een Veluws dorp naar een grote stad. Daar wonen we in een appartement op 5 hoog maar kijkend in de boomtoppen (met etende eekhoorns), voelt het alsof we middenin het bos zitten, .

Ons huis is lekker luxe maar ook onze boomhut. We wilden af van de grote tuin maar hebben nu een groot dakterras. 

We werken hard, maar moeten niks. Vrijheid en commitment, het zelf mogen bepalen en toch veel kunnen betekenen. 

Wij vinden het leven soms best pittig maar vieren elk moment dat gevierd wil worden.Kortom; het leven zit vol contrasten en…so do we. ☺︎

Een toelichting voor wie dat boeiend vindt 😉
Door medische problemen en fysieke beperkingen zijn wij afgekeurd voor de arbeidsmarkt en goedgekeurd voor een leven in alleen maar vrijheid, liefde, met aandacht en tjokkievol inspiratie. We bedenken niet-commerciële concepten en dito projecten zoals het maken van herinneringenboekjes (en in coronatijd troostboekjes) met en voor oude mensen, we maken feel good inspiratieboekjes, dit blog en een kookproject. Koken en wij = ❤︎.  Voor het opeten geldt hetzelfde.

Alles dat wij doen, moet passen binnen de lichamelijke beperkingen die er zijn. Daardoor leven wij geen hectisch maar wel een gevuld leven. Waarbij we vaak een dagtaak hebben aan ‘fysieke zorgen’ maar we intussen alles wel met veel liefde en rust kunnen doen. Dat is een rijkdom die wij hebben gekregen (na de arbeidsmarkt) in ruil voor de financiële rijkdom die we ooit hadden (tijdens de arbeidsmarkt). We hebben het gevoel nu een veel meer waardevolle maatschappelijke bijdrage te leveren, dan toen wij nog werkten voor salaris. Omdat we nu alles doen met hart en ziel, zonder onderhandelen, zonder contracten, maar met alleen maar wederzijdse verbinding tussen ons en samenwerkingspartners.

Wij zijn each others True Love, hebben vaak genoeg aan elkaar maar genieten op z’n tijd ook graag samen met anderen uit ons knusse kringetje van dierbaren.

Beestenkinders Freek en Jasper staan centraal in ons leven.
Wij hadden geen zin in een gezin met kinderen, voelen ons happy met alle ruimte voor onze liefde en wilden dat graag zo houden. Maar we hebben wel allebei een zorghart en dus zijn er diertjes. Onze kindjes. Freek de puppy-puber en Jasper de senior kater. Lieverd Dirk (hond) is overleden begin 2019 maar gaat elke dag mee in ons hart en dat geldt ook voor alle andere beestjes waarvoor wij mochten zorgen (kat, honden, kippetjes).

Dagelijks een grote glimlach met de fluffy frummels, soms ook een kopzorg of verdriet. Dat is de keerzijde die wij graag voor lief nemen, het gevoel van geluk is groter.

Wij voelen ons rijk en compleet.  

Dit blog is real life, geen picture perfect etalage. Fijn dat je hier rondhangt.
Vanuit onze stadse boomhut: een warme groet.

Dejan & Kiki  🌿
Nijmegen