Van wie is dit blog

Dejan & Kikicreatief ondernemende jongen en meisje (grafisch ontwerpen / tekstschrijven), wonend in een dorp bij het bos. Samen met onze beestenkindjes genieten wij van ons bosleven: familie Boslust dus.

We leven tegen de grote stroom in omdat wij niet meer (willen) passen in het standaard plaatje; baan, gezin, auto, familie, vakantie, druk druk druk. Door gezondheidsproblemen (o.a. reuma en daaruit voortvloeiende trouble) afgekeurd voor de arbeidsmarkt maar goedgekeurd voor een leven in vrijheid, liefde, met aandacht en vol inspiratie. We bedenken niet-commerciële concepten en dito kleine projecten zoals het maken van herinneringenboekjes met oude mensen, een kookproject in de voormalige schaftkeet in onze tuin, het maken van inspiratieboekjes en dit blog.

Wij zijn elkaars True Love en onze beestenkinders staan centraal in ons leven. Wij hadden geen zin in een gezin (‘liever alle tijd en ruimte voor onze liefde’) maar hebben wel allebei een ‘zorghart’. Dus zijn er diertjes. Zij zijn ònze kindjes: puppy Freek, kater Jasper, kip Fiep. Lieverd Dirk (hond) is overleden begin 2019 maar  gaat elke dag mee in ons hart, en kip Fiep had een zusje, ook in 2019 overleden. Dagelijks een grote glimlach met onze fluffy frummels, soms ook een kopzorg. Maar dat is de keerzijde die wij graag voor lief nemen, het geluk is groter. 

Dit blog is real life en geen picture perfect etalage. Fijn dat je hier rondhangt.
Dejan & Kiki  🌿