Maandag 11 juni 2018

Zo, we zijn weer thuis! En heel blij. 

Niet alleen hebben we super fijne, lieve jeugdherinneringen-dagen aan zee achter de kiesjes – een fotoverslag volgt in het volgende blogbericht vanavond of morgen – maar ook hebben we vandaag ons nieuwste miniboekje opgehaald. Blijft altijd een beetje spannend toch wel. En dan de opluchting dat het weer gelukt is.

We zwierden met de Vespa naar Giesbeek richting de drukker, op de terugweg streken we neer in Doesburg op een terras aan de IJssel en het was gewoon alsof we nog steeds op vakantie waren! Onderweg naar de drukker maakten we nog een foto. We keken zo mooi tegen de heuvels van ‘onze’ Veluwezoom (foto’s onderaan) met die zon erbij, fijn man!
(? ‘t zijn de kleine dingen die het doen, die het doen…? ).

Morgen effe aan de bak om alle boekjes die via abonnementjes zijn besteld allemaal op de post te krijgen maar moet goedkomen. We kijken er naar uit om dat te mogen doen.
Hierboven dat zijn wij, met ons nieuwste geesteskindje. Ik vind dat ik wel een beetje kijk van: ‘Hup, kopen dat ding!’. Maar wij zijn niet zo goed in selfies maken. Of de een staat er debiel op, of de ander. En dan waren er foto’s bij waarop ik minder ‘intimiderend’ kijk maar dan viel het boekje bijvoorbeeld weer half uit beeld of mijn haren zaten in Dejan z’n neus. Dus wij vonden deze foto nog best acceptabel 😉 Je moet je handelswaar toch een beetje durven verkopen, niet…?

Anyway, wij gaan eten koken. Tomaten en knoflook gepoft in de oven, en daar dan een lekker soepje van brouwen. Twee witte boterhammen door de soep als bindmiddel (doen de Portugezen ook). Met flensjes erbij en een boswandeling als toet.

Tot gauw!