Dinsdag 21 november 2017

Ze dwarrelen nog steeds…

Maar niet voor lang meer, dat kun je zien. Bomen worden kaler, de herfstconfetti minder uitbundig. Zo af en toe, met een extra krachtige windvlaag, zie je ze weer even met honderden tegelijk op je afkomen, de blaadjes. Als dikke, goudkleurige sneeuwvlokken. De bomen in het bos houden nu een afterparty. Het blad dat er nog hangt, knalt van de kleur, een prachtig toetje. Hier ook een toetje: mijn laatste bescheiden ode aan Herfst 2017. De eerste was op 11 september hier op mijn blog. Dus 2,5 maand herfstpret, fijn!
Voordat ik mijn blogje over een paar dagen de warme winterjas (en de feestkleertjes) aantrek, moet eerst even die 14 graden-dag voorbij zijn. Maar dan: party time!! Wintertijd dus.

De foto’s in dit blogje (mijn bedankje aan herfst 2017 😉 ) maakte ik afgelopen donderdag. Ik zeg: bye bye heerlijke herfst, tot volgend jaar!
En voor jou: hopelijk tot gauw!