Over mij

Kiki 47 jaar getrouwd met Dejan, art director / grafisch ontwerper  (voor ons eigen merk) We zijn elkaars grote liefde • Mijn werkgebied: tekstschrijven en mooie dingen bedenken en maken voor ons merkje. Samen met Dejan maak ik boekjes, posters, kaarten (geboorte- trouw- rouw- en ‘zomaar’ kaarten). http://www.kiki-dejan.nl/  Nog meer werk: mentor (zorg-regisseur) van Jan, die een verstandelijke beperking heeft. En we zijn weekendpleeggezin voor een kind dat bij ons een warm 2e thuis krijgt • Beestenboel: hond Dirk, kater Jasper en kippetjes Fiep & Veertje • Ons thuis: voorjaar 2013 verhuisd van de binnenstad van Amersfoort naar het dorpse leven in Dieren. We wonen nu bij de kronkelende IJssel en heuvelachtige Veluwezoom, vlakbij het bos, in een ‘boswijk’. Geen seconde spijt gehad, het is ronduit zalig hier. We hebben een grote tuin waar we stapje voor stapje onze plannetjes en kleine dromen in waarmaken (zoals kippetjes houden). Ons thuis is de plek waar we rust vinden, genieten, inspiratie opdoen, ontmoeten, onszelf zijn. • Levensmotto: Simpel = super!

Aan tafel in Huisje Boslust is al sinds 2010 een kookproject van mijWarme en ongedwongen eetavondjes bij ons aan tafel (waarbij mensen kunnen aanschuiven als het menu ze aanspreekt): ze zijn een feestje! Ik hou van koken, en ik kan het ook best een beetje:-) En ik hou vooral van het vieren van de seizoenen aan tafel. Het plan is dat de tafelavondjes vanaf zomer 2017 gaan plaatsvinden in ons nieuwe tuinhuis, gemaakt van een opgeknapte bouwkeet. De ‘eetkeet’. Als je zin hebt om een aan te schuiven, kijk op de website van mijn kookproject en je ziet vanzelf hoe ‘t werkt.

Wij hebben een (merk)pagina op facebook. Regelmatig nieuwe suggesties + links naar mooie, lieve, lekkere en bijzondere dingen, kortom: elke dag een snufje inspiratie! Volg ons via https://www.facebook.com/madebykikidejan?ref=hl

Op dit blog schrijf ik over alles dat me intrigeert, bezighoudt, blij maakt (soms ook niet blij maakt) en inspireert. Veel leesplezier!